Arkiv

KIF klar til heftigt brag mod Nordsjælland


Man behøver ikke være håndboldekspert eller matematik-professor for at se betydningen af lørdagens ligakamp i den tunge ende af Primo Tours Ligaen mellem Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding.

Hjemmeholdet vil med en sejr kunne komme op på siden af Lemvig/Thyborøn og lige i hælene på KIF, mens KIF modsat med en sejr over nordsjællænderne vil få et seks point forspring til den direkte nedrykningsplads, som netop nu indtages af Nordsjælland.

Netop de aspekter har KIF-træner Ulf Sivertsson da også for øje forud for en kamp, som også på anden vis er speciel. Kampen er nemlig også Nordsjællands første hjemmekamp i holdets splinternye arena med det flotte navn, Royal Stage i Hillerød.

-Ja, det bliver en stor oplevelse at skulle være med til at indvie arenaen med plads til knap 3200 tilskuere. I Nordsjælland forventer de fuldt hus, så det bliver selvfølgelig en speciel kamp, konstaterer Ulf Sivertsson.

Han råder dog over et hold med så mange rutinerede spillere, så det forhåbentlig ikke giver flere nerver end godt er.

Ulf Sivertsson har på forhånd stor respekt for Nordsjælland.

-Senest viste de i deres to kampe mod Skjern og Nordsjælland, at de formår at presse topholdene helt til dørs. De har en rigtig god bagkæde med spillere som Kasper Kisum, Jesper Dahl og Mathias Møller, og de har også et par meget træfsikre og målfarlige fløjspillere. Så Nordsjælland er et rigtig fint hold, som vi har respekt for. I øvrigt er vi også i en situation, hvor vi ikke kan tillade os at undervurdere nogen hold i ligaen, konstaterer KIF-træneren nøgternt.

Siden KIF tirsdag i sidste uge tabte med 25-28 til GOG har holdet trænet fokuseret på at minimere de fejl, der gjorde at KIF’erne lige præcis ikke fik point i hjemmekampen mod GOG.

-I forhold til GOG-kampen er der en del ting vi kan gøre bedre. Vi havde lidt for mange tekniske fejl, og både i forsvaret og i angrebet manglede vi lige de ti procents koncentration, som kunne have givet os point. Vi satser på, at vi lige lægger lidt ekstra til på lørdag i Hillerød, siger Ulf Sivertsson.

For de KIF-fans, som lørdag ikke kommer til Hillerød – og for alle andre – er der lørdag klokken 16.10 mulighed for på TV2 at se kampen mellem Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding.