Arkiv

KIF skal levere en toppræstation


Når KIF Koldings mandlige ligahold onsdag aften – klokken 19.00 – løber på banen i Sydbank Arena Kolding for her at møde de danske mestre, pokalvindere og Champions League-deltagere, Aalborg Håndbold, ved KIF-spillerne godt, at de skal levere sæsonens formentlig bedste præstation, hvis holdet skal hente point i den kamp.

Nordjyderne kommer til Kolding med en frisk og meget imponerende Champions League-sejr i Flensborg i bagagen, og KIF-træner Ulf Sivertsson er da også fuld af lovord og respekt for det Aalborg Håndbold hidtil har vist i denne sæson.

-Ja, det må man have respekt for. Aalborg har gjort det fantastisk i både ligaen og Champions League. De har et komplet hold med to gode spillere på alle pladser, og vi ved godt at vi selv skal levere en toppræstation, hvis vi skal have noget med fra en kamp mod Aalborg, siger Ulf Sivertsson.

Han understreger dog også, at nok har han og spillerne stor respekt for Aalborg, men det er på banen tingene skal afgøres. Og selvom der venter en svær opgave er det ikke det samme som, at det er en umulig opgave.

-Vi ved, at vi skal spille en perfekt kamp i både forsvar og angreb. Men vi tror da på, at det er muligt at drille Aalborg. Det har Mors/Thy jo vist i denne sæson, og det tror vi da også på, at vi vil være i stand til, lyder det fra KIF-træneren, som stiller med en komplet trup – minus Troels Vejby Jørgensen, som fortsat døjer med en lyskeskade.

KIF og Aalborg har én gang tidligere i denne sæson krydset klinger. Det var i ottendedelsfinalen i pokalturneringen, hvor KIF’erne leverede en fornuftig forsvarskamp, men til gengæld havde store problemer i angrebet og således endte med at tabe pokalkampen med 19-25.

Det er ikke kun KIF-spillerne, der står over for en stor opgave onsdag aften. Det samme gør KIF’s trofaste publikum, som skal give den maksimalt gas i alle 60 minutter og bakke drengene op. Kom i god tid i hallen til denne vigtige ligakamp, hvor KIF’erne skal jagte overraskelsen..

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding