Arkiv

KIF klar til svær udekamp mandag i Skanderborg


KIF Koldings mandlige ligahold kommer mandag aften i Fælleden i Skanderborg på en ny hård test mod et hjemmehold, der ligesom i sidste sæson i alvorlig grad bejler til en plads i DM-slutspillet.

KIF-træner Ulf Sivertsson er da også klar over, at hans mandskab skal vise sig fra sin absolut bedste side, hvis holdet skal have point med hjem fra det midtjyske.

-Ja, vi kan tage noget af den fight, vilje og indstilling med, som vi viste i anden halvleg i kampen i onsdags mod Aalborg. Her var der mange fine spillemæssige momenter, og det niveau skal vi op på for at få noget med hjem fra et meget stærkt Skanderborg-mandskab.

Skanderborg er på det seneste dumpet et par pladser ned i tabellen med nederlag mod et par af topholdene, Skjern og BSH, men forinden vandt midtjyderne tre kampe i træk efter meget overbevisende præstationer mod Fredericia, som blev slået med 12 mål, Mors/Thy blev slået med 15 mål, ligesom Skanderborg besejrede Ribe-Esbjerg med tre mål.

Skanderborg råder over et meget stærkt forsvar og en mere end habil sidste skanse i målmændene Kristoffer Laursen og Salah Boutaf. Sidstnævnte målmand, som ikke får så meget spilletid i Skanderborg-målet stod en brandkamp, da Skanderborg i starten af september besejrede KIF med 31-24, da de to hold mødtes i sæsonens anden spillerunde. I angrebet er det spillere som Marcus Mørk, Cornelius Kragh, Morten Balling og Mathias Bitsch, som hører til blandt de store profiler, men midtjyderne har også særdeles kompetente folk på både fløj- og stregpositionerne.

KIF stiller til kampen i det midtjyske igen med svenske Richard Frisk i målet. Frisk var ude med sygdom i onsdagens kamp mod Aalborg. Til gengæld må KIF fortsat undvære Troels Vejby Jørgensen, som er ude som følge af problemer med lysken.

Kampen mellem Skanderborg Håndbold og KIF Kolding fløjtes i gang i Fælleden i Skanderborg, mandag klokken 18.30.