Arkiv

Alexander Morsten forlænger med KIF Kolding


KIF Kolding og Alexander Morsten er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, hvilket glæder direktør Christian Phillip: ”Alex er blevet en vigtig brik i genopbygningen af KIF, og det glæder mig meget at vi er nået til enighed om en forlængelse af samarbejdet. Alex har et stort vinderinstinkt, der kan hjælpe KIF tilbage mod toppen af dansk håndbold, og derudover svarer hans menneskelige værdier godt overens med den kultur vi gerne vil opbygge i klubben. Vi glæder os over at få glæde af Alex´ evner og gode humør fremover.”

Om forlængelsen udtaler Alexander Morsten: ”Jeg er rigtig glad for at forlænge min aftale med KIF, og jeg glæder mig til at være en del af det fremadrettede projekt. Jeg synes helt bestemt at vi er på vej i den rigtige retning på alle parametre i og omkring klubben, hvorfor fremtiden for KIF ser spændende ud.”

Spørgsmål kan rettes til: Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15 Med venlig hilsen KIF Kolding