Arkiv

Olafur fra KIF med i Islands EM-trup


Olafur Gustafsson, som er en vigtig brik i KIF’s forsvar, er atter udtaget til det islandske landshold. Han er således med som forsvarsspiller i den EM-bruttotrup på 28 spillere, som den islandske landstræner Gudmundur Gusmundursson netop har udtaget. I den islandske bruttotrup er der ni spillere fra den danske Primo Tours Liga.

EM i herrehåndbold afvikles med et delt værtsskab mellem Sverige, Norge og Østrig, og det islandske landshold er i pulje med Danmark, Ungarn og Rusland, og Islands og Danmarks EM-puljekampe spilles i Malmø – med en forventet stor invasion af danske tilskuere.

Olafur Gustafsson, som indtil nu har spillet 43 landskampe for Island og her scoret 48 mål, kan – hvis han udtages til den endelige EM-trup – se frem til at møde sin tidligere klubkammerat fra KIF, Magnus Landin, som må anses for at være en sikker mand i den danske EM-trup.