Arkiv

Andreas Flodman forlænger med KIF Kolding


KIF Kolding og Andreas Flodman er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Om forlængelsen udtaler direktør Christian Phillip: ”Det har længe været en prioritet for os at få forlænget aftalen med ”Flo”, som vi ser som værende én af ligaens bedste højre fløje. Hans høje niveau og lysten til altid at vinde skal hjælpe KIF med at rykke os yderligere rent sportsligt. Vi er både glade og stolte over forlængelsen, og ser frem til fortsat at få glæde af hans mange mål.”

Andreas Flodman udtaler: ”Den rejse som jeg har påbegyndt med KIF er rigtig spændende, og jeg glæder mig over fortsat at være en del af denne fremover. Jeg er glad for at skulle repræsentere KIF – også i fremtiden – hvor der er en rigtig god stemning i klubben, og jeg ser frem til at bidrage til at bringe klubben tilbage mod toppen af ligaen.”

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15 Med venlig hilsen KIF Kolding