Arkiv

Andreas Væver forlænger med KIF Kolding


KIF Kolding og Andreas Væver er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Om forlængelsen udtaler direktør Christian Phillip:

”Vi er rigtig glade for forlængelsen med Væver. Han har vist et godt og højt niveau efter at være kommet tilbage fra sin skade, så vi er naturligvis glade for at kunne råde over Væver i næste sæson også. Han rummer nogle gode spidskompetencer, der vil gavne holdet fremover.”

Andreas Væver udtaler:

”Jeg er rigtig glad for min forlængelse med KIF. Jeg føler, at klubben bevæger sig i den rigtige retning og de planer som klubben har lagt for at etablere sig i toppen af dansk håndbold tiltaler mig meget. Selvom vi har haft en hård start på det nye KIF, har jeg stor mod på opgaven og tiltro til, at vi sammen kan tage det næste skridt.”

Spørgsmål kan rettes til: Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15 Med venlig hilsen KIF Kolding