Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Torben Petersen


PRESSEMEDDELELSE KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med venstrebacken Torben Petersen, der skifter til KIF Kolding fra Århus Håndbold til den kommende sæson

Om skiftet udtaler direktør Christian Phillip: ”Vi glæder os over at kunne præsentere Torben som kommende KIF-spiller. Torben har i en længere periode udviklet sig til en markant profil i den danske liga, og vi ser frem til at få glæde af hans store kvaliteter i de kommende sæsoner, hvor han skal være stærkt medvirkende til igen at bringe KIF tilbage mod toppen af dansk håndbold.”

Torben glæder sig til sit skifte:

”Jeg glæder mig til at spille for KIF de næste to sæsoner. Jeg synes setuppet og de faciliteter, der er i og omkring KIF, er professionelle og jeg ser frem til at det bliver min hverdag. Jeg har fået godt indtryk af Ulf og den måde han vil spille på, som jeg mener passer godt til mig – det tænker jeg kan være med til at udvikle mig yderligere. Og så ser jeg frem til at være med til at rykke KIF længere op i tabellen, hvor de hører til. Holdet til næste sæson ser spændende ud, og samlet set ser jeg KIF som et godt match for mig.”

Spørgsmål kan rettes til: Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15

Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15