Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Oliver Norlyk


KIF Kolding har skrevet en 1,5-årig kontrakt med U20-landsholdspilleren og højrebacken Oliver Norlyk, der skifter til klubben med omgående virkning fra Aalborg Håndbold.

Om skiftet udtaler direktør Christian Phillip:

”Det er ingen hemmelighed, at vi længe har været på jagt efter en venstrehåndet højreback, så vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Oliver allerede nu, så vi står stærkere rustet både til den resterende del af sæsonen samt næste sæson. OIiver er et af de største højreback-talenter vi har i Danmark, så vi er stolte over at han har valgt KIF som sin næste klub, og vi ser med glæde frem til at han nu skal udvikle sig yderligere hos os.”

Oliver ser frem til sit skifte:

“Jeg ser virkelig frem til at spille for KIF Kolding i den kommende periode, hvor jeg forhåbentlig kan hjælpe klubben med at indfri deres ambitioner. Derudover håber jeg selvfølgelig også på at udvikle mig personligt som håndboldspiller, hvilket jeg ser der er rigtig god mulighed for i Kolding.” Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15

Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15