Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Peter Balling

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt højreback Peter Balling, der skifter til klubben fra TTH Holstebro til næste sæson.

Om skiftet udtaler direktør Christian Phillip:

”At vi har formået at tiltrække så stor en liga-profil som Peter Balling til KIF til næste sæson gør os stolte og forventningsfulde. Peter har i mange år – også på landsholdet – været, og er stadig, én af Danmarks bedste spillere på sin position, så det er ingen hemmelighed at vores forventninger til ham er høje. Peter skal med sin enorme erfaring være med til at løfte holdet og klubben generelt, og det ser vi meget frem til.”

Peter har store forventninger til sit skifte:

” Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer i Kolding, en klub der for mig er på en spændende mission. Jeg ser særligt meget frem til at tage et stort ansvar både på og udenfor banen og på den måde bidrage til missionen om, at få klubben tilbage til toppen igen.”

Spørgsmål kan rettes til: Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15

Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15