Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Agust Eli Björgvinsson


KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med målmanden Agust Eli Björgvinsson, der skifter til klubben fra den svenske klub IK Sävehof til næste sæson.

Om skiftet udtaler direktør Christian Phillip:

”Med tilgangen af Agust får vi en ung keeper, der allerede har erfaring fra Champions League. Han har et stort udviklingspotentiale, og præsterer allerede på et højt niveau. Vi ser meget frem til at følge hans fortsatte udvikling i KIF.”

Agust ser frem til sit kommende skifte:

”Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer i KIF Kolding, en klub med en lang og flot historie. Jeg føler at skiftet til den danske liga og KIF er det helt rigtige skridt for mig og min karriere samt min fortsatte udvikling.”

Spørgsmål kan rettes til: Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding