Arkiv

Fredrik Gustavsson forlænger med KIF Kolding


KIF Kolding og Fredrik Gustavsson er blevet enige om en kontraktforlængelse gældende for næste sæson.

Om forlængelsen udtaler direktør Christian Phillip: ”Vi er rigtig glade for forlængelsen med Fredrik, som vi ser kan bidrage med endnu mere i den kommende sæson. I et ”fløj-team” med Andreas Væver får vi en god balance med mange kompetencer og forhåbentlig dertilhørende mål. Fredrik har mange spændende elementer i sit spil, som vi glæder os til at få sat i scene.”

Fredrik udtaler: ”Jeg er rigtig glad for forlængelsen af aftalen, og ser frem til at udvikle mig yderligere i KIF. Der tegner sig et spændende billede af holdet næste sæson, og det glæder jeg mig til at være en del af.”

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15

Med venlig hilsen KIF Kolding