February 6, 2020

KIF Koldings mandlige ligahold havde onsdag aften ikke de helt store problemer med at gå videre til sjette runde i landspokalturneringen, Santander Cup. KIF’erne var på udebane i Hørning, hvor holdet mødte det lokale 3. divisionshold, som i øvrigt topper 3. division, p...

Please reload

KIF videre i pokalturneringen

 

KIF Koldings mandlige ligahold havde onsdag aften ikke de helt store problemer med at gå videre til sjette runde i landspokalturneringen, Santander Cup. KIF’erne var på udebane i Hørning, hvor holdet mødte det lokale 3. divisionshold, som i øvrigt topper 3. division, pulje 3.

 

KIF vandt pokalkampen med 39-26 efter en føring på 17-13 ved pausen.

 

Målscorere for KIF i pokalkampen, som blev overværet af 500 tilskuere i Hørning var:

 

Benjamin Pedersen og Fredrik Gustavsson, begge 9, Andreas Flodman, 8, Chris Jørgensen, 5, Oliver Nørlyk, Arni Bragi Eyjolfsson og Troels Ejby Jørgensen, hver 2, Alexander Morsten og Mattias Thynell, begge 1 mål.

Please reload

Arkiv
Please reload

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle