Arkiv

Endnu et drama er i vente for KIF’s håndboldmænd


Der er givetvis dømt højspænding og drama, når KIF Koldings mandlige håndboldligahold fredag aften klokken 19.00 i Sydbank Arena tager imod gæsterne fra Mors-Thy Håndbold. KIF’erne kæmper for at få en smule luft i den tætte bundstrid i ligaen, mens Mors-Thy kæmper for at holde fast i håbet om en plads i slutspillet.

Mens KIF’erne kommer til kampen med nederlag i to tætte kampe mod TTH Holstebro og Fredericia kommer Mors-Thy til Kolding med en imponerende sejr på udebane over Skjern, mens morsingboerne så til gengæld fik en gevaldig snitter, da holdet senest på hjemmebane for en uge siden tabte med 20-32 til Bjerringbro-Silkeborg.

Alle de kendsgerninger spiller dog næppe den store rolle, når KIF’erne fredag aften tager imod Mors-Thy. Her er det dagsformen, indstillingen, fighten og publikums indsats, som tæller, når pointene fordeles.

-For os handler det om det samme, som det handler om i alle kampe. Vi skal stå godt i forsvaret, vi skal minimere vores fejl, og så skal vi både have gang i kontraspillet og have kvalitet i vore afslutninger i angrebet. Alle disse ting lykkedes vi med, da vi i oktober vandt på udebane over Mors-Thy, og vi skal spille håndbold på samme niveau fredag aften, hvis vi skal slå Mors-Thy, siger KIF-træner Ulf Sivertsson.

Gæsterne kommer med et mandskab med mange profiler. Kanonkongerne i bagkæden Marcus Dahlin og Erik Thorsteinsen Toft, Emil Bergholdt på stregen, nytilkomne Bjarke Christensen på venstre fløj og Søren Pedersen i målet – for bare at nævne enkelte spillere.

-Vi har meget fokus på vores eget spil. Vi har trænet godt og målrettet siden Fredericia-kampen, og vi har hele truppen klar. Vi skal ikke fokusere på stillingen i ligaen, men kun på den næste opgave, der venter forude, og så håber vi på, at vi fredag aften får massiv opbakning i hallen. Så skal vi gøre vores til, at vi forhåbentlig kan hente de to point, lyder det fra Ulf Sivertsson.

Kom i god tid i hallen til dette drama, som fløjtes i gang klokken 19.00 – og som ikke vises i tv!