Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Vetle Rønningen

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med norske Vetle Rønningen, der skifter til klubben fra 2. Bundesliga-holdet SG BBM Bietigheim

Om tilgangen udtaler direktør Christian Phillip:

”Vetle er en ung, spændende og talentfuld spiller, der har sine primære kompetencer som forsvarsspiller, men samtidig rummer et stort offensivt udviklingspotentiale. Med en højde på 204 cm og sine 113 kg kommer han med en masse fysik og power, som vi glæder os til at få gavn af.”

Vetle glæder sig til at komme til KIF:

”Jeg glæder mig til at spille for KIF Kolding og i den danske liga. Dette er en kæmpe mulighed for mig for at udvikle mig yderligere som håndboldspiller. Jeg håber at jeg de næste 2 år kan bidrage til både holdets og klubbens generelle udvikling.”

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15

Med venlig hilsen KIF Kolding