Arkiv

KIF Kolding skriver kontrakt med Thomas Boilesen


KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med den 21-årige norske spiller Thomas Boilesen, der skifter til klubben fra Drammen HK til sommer

Om tilgangen udtaler direktør Christian Phillip:

”Med tilgangen af Thomas får vi et af de største norske talenter på venstre back/playmaker-positionen. Thomas er i en rivende udvikling, og vi håber på i løbet af kort tid, at kunne gøre ham til en etableret spiller i den danske liga. Potentialet er stort, og vi ser frem til – sammen med Thomas – at forløse dette.”

Thomas ser frem til sit kommende skifte:

”Jeg glæder mig til at blive en del af KIF Kolding. Det er en stor og traditionsrig klub med mange meritter. Jeg er overbevist om, at KIF er det helt rigtige sted for mig, hvor jeg kan fortsætte min udvikling som spiller.”

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15

Med venlig hilsen KIF Kolding

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding