Arkiv

KIF skal steppe op i forsvaret


Hos trænere og spillere på KIF Koldings mandlige ligahold har man i de seneste dage haft alvorligt fokus på at forbedre forsvarsspillet med henblik på fredag aftens vigtige ligakamp i Blue Water Dokken i Esbjerg, hvor KIF skal op imod Ribe-Esbjerg.

Det har KIF’erne naturligt nok efter, at holdet sidste fredag på hjemmebanen i Sydbank Arena lukkede 38 mål ind og tabte med 27-38 til Mors-Thy Håndbold.

-I den kamp lavede vi rigtig mange fejl i forsvarsspillet, både kollektivt og individuelt. Mors-Thy angreb 46 gange og scorede 38 mål. Det siger sig selv, at det er alt for mange, og derfor har vi i de seneste dage arbejdet intenst med forsvarsspillet. Når vi laver så mange fejl, som vi gjorde i kampen mod Mors-Thy får vi heller ikke de nødvendige kontrascoringer. I det stationære angrebsspil gjorde vi det egentlig ok, konstaterer KIF-træner Ulf Sivertsson.

Fredag aften møder KIF’erne et stærkt Ribe-Esbjerg mandskab, som har kurs mod DM-slutspillet. Senest imponerede vestjyderne, da holdet på udebane vandt med 27-26 over Bjerringsbro-Silkeborg, og der er da næppe heller tvivl om, at Ribe-Esbjerg stiller op som klar favorit, når kampen fløjtes i gang fredag aften, klokken 19.30.

Men vestjyderne var også favorit, da de to mandskaber mødtes i oktober sidste år, men her leverede KIF’erne en stærk indsats og sikrede sig en overraskende sejr på 28-26. En gentagelse fredag aften i Esbjerg vil lune alvorligt på KIF’s pointkonto. Håbet er lysegrønt!