Arkiv

KIF forventer over 3000 tilskuere til Skjern-kamp


En håndboldligakamp mellem KIF Kolding og Skjern Håndbold er altid omgærdet af en ganske særlig atmosfære og interesse. De to klubber har i årenes løb været part i adskillige dramaer – DM-finaler, pokalfinaler, slutspilskampe – og selvom den kommende lørdags kamp mellem KIF og Skjern ”kun” er en kamp i grundspillet i Primo Tours Ligaen er der alligevel udsigt til, at der kommer over 3000 tilskuere til kampen i Sydbank Arena lørdag eftermiddag.

-På nuværende tidspunkt har vi solgt over 400 billetter flere end normalt, så derfor ved vi, at vi bliver minimum 2500 tilskuere i Sydbank Arena på lørdag. Og med den interesse vi mærker i denne uge føler vi os også ret sikre på, at vi kommer over de 3000 tilskuere på lørdag, siger eventmanager Mathias Sørensen fra KIF Kolding.

Medvirkende til interessen har blandt andet været, at KIF Koldings ligahold efter en flot fight fredag aften i Esbjerg sikrede sig et vigtigt point mod Ribe-Esbjerg, som gav en lille smule luft i bundkampen. Og samtidig er der også rigtig meget på spil for Skjern, som efter weekendens nederlag på hjemmebane mod BSH presses bagfra i den heftige kamp om at sikre sig en plads i DM-slutspillet.

-Skjerns fanklub, Skjern Ultras, har meldt deres ankomst til lørdagens kamp i Kolding, så vi ved at der bliver gang i den på tilskuerpladserne. Vi kan kun opfordre alle KIF-fans til at komme ud af starthullerne og sikre sig en billet til dette brag mellem to af dansk håndbolds store klubber, siger Mathias Sørensen. Han opfordrer også de tilskuere, som køber billet ved indgangen til at komme i god tid inden kampstart på lørdag klokken 16.10.

Du kan købe billet til dette håndboldbrag lige her på hjemmesiden.