Arkiv

Andreas Toudahl forlænger med KIF Kolding


KIF Kolding og Andreas Toudahl er blevet enige om en kontraktforlængelse gældende for næste sæson.

Om forlængelsen udtaler direktør Christian Phillip:

”Det glæder mig meget, at det er lykkes os at forlænge aftalen med Andreas for yderligere en sæson. Andreas har fra dag ét været et stort aktiv i KIF, og hans betydning og indflydelse omkring holdet er markant. Han besidder et stort vindergen, og hans store netværk i dansk håndbold er noget KIF allerede drager stor nytte af. Hans erfaring som spiller på topniveau i mange år er ligeledes til gavn for både klub og holdet generelt.”

Andreas Toudahl udtaler:

”Jeg er rigtig glad og stolt over at have forlænget aftalen med KIF Kolding. Jeg har store ambitioner som træner, og KIF matcher til fulde disse. Jeg ser frem til at arbejde med den spændende trup til den kommende sæson.”

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Ulf Sivertsson på tlf. +46 70 520 70 15 Direktør Christian Phillip på tlf. +45 42 52 12 15