Arkiv

Ny svær kamp i vente for KIF


KIF Koldings mandlige håndboldligahold kommer på en ny svær opgave, når holdet onsdag aften – klokken 18.30 - i Jysk Arena i Silkeborg skal op imod endnu ét af de hold, som er godt på vej til en plads i DM-slutspillet, Bjerringbro-Silkeborg.

BSH ligger lige nu på en fjerdeplads i ligaen og dermed lunt i svinget til at tage point med over i slutspillet, og i EFH Cup’ens gruppespil har midtjyderne også gjort det fint – også selvom BSH senest i lørdags tabte yderst knebent til ét af topholdene i Bundesligaen, Melsungen. Et hold, som BSH så i øvrigt forinden havde slået med fire mål på hjemmebane.

KIF-træner Ulf Sivertsson så lørdagens tv-transmitterede kamp, og her så han et BSH-hold spille en glimrende kamp.

-BSH er et hold, som har rigtig mange facetter i sit angrebsspil. De har fremragende skytter i Nikolaj Markussen og Nicolai Øris Nielsen, en af ligaens stærkeste gennembrudsspillere i Sebastian Skube, og så har de kapaciteter på stregen i Jesper Nøddesbo og Michael Knudsen, konstaterer Ulf Sivertsson.

Han er forberedt på, at KIF’erne skal vise lige så stærkt forsvarsspil som holdet gjorde i store dele af lørdagens kamp mod Skjern for at have chancen for at få noget med hjem fra Silkeborg.

-I de to seneste kampe mod Ribe-Esbjerg og Skjern har vi taget nogle skridt i den rigtige retning, både i forsvars- og angrebsspillet. At vi ikke får point mod Skjern skyldes desværre, at vi stadig laver lidt for mange fejl. Det skal vi minimere mod et hold af BSH’s kaliber for at have chancen for point, konstaterer Ulf Sivertsson.

KIF’erne kan hænge hatten på, at de tidligere i denne sæson kæmpede sig til et enkelt point, da de to hold i starten af november spillede 27-27 i deres første indbyrdes opgør i Kolding. En gentagelse onsdag aften vil – set med KIF-briller – ikke være det værste, der kan ske!