Arkiv

KIF skal på Fyn følge op på gode takter


Onsdag aften fik KIF Koldings mandlige håndboldligahold i Silkeborg to uhyre kærkomne point, da KIF’erne efter en koncentreret indsats i både forsvar og angreb besejrede Bjerringbro-Silkeborg med 31-26.

De gode takter skal KIF’erne forsøge at følge op, når de lørdag klokken 16 i Gudme møder ligaens mest formstærke mandskab, GOG.

Inden torsdag aftens ligakamp ude mod Lemvig/Thyborøn havde GOG’erne således vundet syv ligakampe i træk og derudover kvalificeret sig til næste weekends semifinale i pokalturneringen mod Bjerringbro/Silkeborg.

Det er altså én af de helt store hurdler KIF’erne skal kravle over, hvis holdet skal have point med hjem fra Sydfyn. Men i de seneste tre ligakampe mod slutspilshold fra Ribe-Esbjerg, Skjern og nu senest BSH har KIF’erne vist, at de spillemæssigt i den grad kan være med mod de store hold i ligaen.

Og i de senere år har det været mere reglen end undtagelsen, at netop kampene mellem GOG og KIF har været tætte og heftige – med nogenlunde lige mange sejre til begge klubber. Og selvom GOG lige nu er tophold, mens KIF kæmper en hård kamp i bunden af ligaen, kan man forvente en et tæt opgør præget af en hård fight. For både KIF og GOG er der masser på spil. Lad os håbe, at KIF’erne kan følge de fynske favoritter til dørs – og meget gerne tage endnu et eller to uventede point med hjem til Kolding.