Arkiv

Varm velkomst til de nye spillere i KIF Kolding


God stemning da KIF-spillerne og den nye ledelse mødtes fredag.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var bagende tropevarme, da spillerne fra KIF Koldings mandlige håndboldligahold fredag eftermiddag mødtes med den nye bestyrelse i KIF Håndbold Elite A/S.

Spillerne, bestyrelsen og de ansatte på KIF Koldings håndboldkontor mødtes til en grillpølse, en kold sodavand og et glas rosévin efter at spillertruppen forinden var blevet orienteret om de mange initiativer den nye ledelse har sat i søen for at skaffe økonomisk grundlag for driften af ligaholdet.

Som følge af corona-situationen, hvor spillere og ansatte på KIF-kontoret har været hjemsendt de seneste cirka tre måneder, var det fredag eftermiddag første gang, at spillere, træner og den nye ledelse mødtes rent fysisk.

"Det har selvfølgelig været en meget speciel tid for os. Det har været en tid med usikkerhed som følge af corona-situationen, men det har selvfølgelig også været en tid med usikkerhed omkring klubbens fremtid. Men med de ting den nye ledelse har sat i gang er der en meget positiv stemning. Og jeg er ikke i tvivl om, at spillerne nu glæder sig til at komme i gang med det, som vi kan gøre noget ved – håndbolden. Vi starter træningen til den nye sæson i uge 30, og vi skal så sørge for, at spillerne kommer i en bedre form end nogensinde før. Jeg er sikker på, at spillerne glæder sig til at levere på banen. Vi får et hold med en god kombination af nye stærke spillere udefra og profiler fra sidste års hold." siger KIF-træner Andreas Toudahl.

Én af de nye spillere er den tidligere landsholdsspiller Peter Balling, som kommer til KIF fra TTH Holstebro, og han lægger da ikke skjul på, at tiden under coronakrisen har været en tid med udfordringer.

"Det værste har været uvisheden, så det har da været en tid med blandede følelser. Men den nye bestyrelse har lagt en god plan og taget en række gode initiativer, så nu ser det meget positivt ud. I spillertruppen har vi hidtil holdt flere møder via computeren, men det er første gang vi er samlet rent fysisk, og stemningen er positiv. Jeg er sikker på, at vi er klar til at give den fuld gas, når vi møder ind til træningen den 23. juli. Nu har vi sådan set også holdt fri fra håndbolden længe nok, så vi glæder os til at komme i gang igen." siger Peter Balling.

Foruden Balling var der af KIF’s nye spillere også målmand Tim Winkler med ved fredagens træf, mens den nye islandske målmand Ágúst Elí Björgvinsson samt de to nye norske bagspillere Vetle Rønningen og Thomas Boilesen ikke havde mulighed for at være til stede fredag eftermiddag.

Ved samme lejlighed var der også mulighed for at sige ordentligt farvel til tre KIF-spillere: målmændene Richard Frisk og Rasmus Døssing samt Jeppe Larsen, som alle tre var med ved træffet med bestyrelsen. Derudover har KIF også sagt farvel til Mathias Daugaard, Mathias Thynell, som er rejst hjem til Sverige samt til Olafur Gustafsson og Arni Bragi Eyolfsson, som begge er rejst hjem til Island.

Formanden for KIF Koldings bestyrelse, Gunnar Fogt, fortæller, at det fredag ikke var muligt at lave et stort arrangement, hvor man kunne invitere klubbens fans med.