Arkiv

KIF Kolding starter træningen igen torsdag


Spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold går sammen med trænerstaben og lederne på holdet torsdag for alvor i gang med forberedelserne til den kommende sæson.

Torsdag og fredag skal spillertruppen igennem en lang række fysiske test, som både omfatter løbetest, styrketest, spring- og bevægelsestest, fortæller cheftræner Andreas Toudahl.

-Spillerne har jo været hjemsendt i mange måneder som følge af coronakrisen og efterfølgende sommerferie. Men spillerne har haft gang i hjemmetræningen, så jeg forventer da, at de møder ind i en rimelig fysisk form. Jeg har snakket med alle spillere undervejs, og vi glæder os alle sammen til at komme i gang med håndbolden igen, konstaterer Andreas Toudahl.

KIF-truppen har kun cirka tre uger til den første vigtige kamp – en pokalkamp på udebane mod Odder, som spilles fredag den 14. august. Og selvom den kamp er vigtig understreger Andreas Toudahl, at det ikke allerede er i midten af august, at hans spillere skal toppe rent formmæssigt.

-Nej, efter den lange pause uden håndbold er det vigtigt, at vi agerer lidt mere langsigtet i forhold til at toppe formen. Vi har en forholdsvis smal trup med 13 spillere, og vi skal arbejde hen imod at toppe formen, når vi skal i gang med ligaen i starten af september, siger Andreas Toudahl.

-Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen og være med til at give noget tilbage til alle de fans og de folk i og omkring klubben, som har knoklet – og fortsat knokler – for at skabe det fundament, der skal til for, at KIF kommer styrket ud på den anden side. Og jeg glæder mig til at skulle arbejde med en rigtig spændende trup med en god blanding af unge og erfarne spillere og med en både nye og gamle KIF-spillere, siger Andreas Toudahl.