Arkiv

Dagbog fra trænings-lejreren på Rømø


Da drengene i sidste uge drog på træningslejr, var der høje forventninger fra spillere og stab. Tilbagemeldingerne har været yderst positive, både på det sportslige men så sandlig også rammerne på Enjoy Resorts Rømø.

Udover en succesfuld samling, så bad vi drengene om at skrive lidt om deres dage på Rømø. Her er deres beretninger fra de forskellige dage.

Onsdag: Tim Winkler

"Onsdag var dagen, hvor vores “mini” træningslejr startede. Vi mødte ind om formiddagen i Skærbækcentret, og skulle starte ud med en træningskamp mod Viking Stavanger. Folk var spændte på, at se hvordan niveauet på vores eget spil var, men trods et mindre godt spillede Stavanger hold, så bevarede hele holdet koncentrationen igennem hele kampen, og det endte med en sejr på 31-17.Inden turen gik mod Rømø og Enjoy Resort, skulle tanken lige fyldes op, og Skærbækcentret stod for en god gang middagsmad.

Da vi ankom til Enjoy Resort Rømø, skulle vi indlogeres i nogle hytter, derefter havde vi lige lidt tid inden den stod på wellness. Wellness centret var virkelig i top og var en masse forskellige bade og saunaer, som der blev brugt flittigt af alle spillere. Aftensmaden var delt op, så to hytter stod for maden den første aften, og de to andre hytter skulle så lave mad dagen efter. Dagens ret stod på noget spaghetti og kødsovs, som var mixet op med lidt forskellige grøntsager, og ved siden af var der en god salat.

Nogle fra de hytter, som skulle lave mad dagen efter, mente godt retten kunne være lidt bedre, men når man kigger tilbage på det, så nåede deres ret ikke, onsdagens menu til sokkeholderne.

Da folk stille og roligt havde kommet sig oven på gourmet maden, skulle turens første konkurrence igang. Dagens konkurrence stod på golf på par 3 banen. Der blev lavet hold, og man spillede 2 sammen og mødte så et andet hold. Man kan roligt sige, at dagens favorit Ágúst, som ligger i handicap 0, kørte sejren hjem for undertegnede og ham selv Dagen blev rundet af efter golf, og folk var derefter rimelig smadret, og fandt stille og roligt til køjs."

Torsdag: Jens Svane

"Vækkeuret ringede 7.30. En skål havregryn med mandler og rosiner blev kværnet. Klokken 9.00 var der spillermøde, hvor truppens ansvarsområder blev fordelt.

Der er forskellige opgaver såsom “kaffe til møder”, “dj i omklædningsrummet” og “bødekassemester”. Det fungerer sådan, at den ældste vælger først også derned efter. For første gang i min karriere undgik jeg vaskeordningen, hvor man står for at vaske de andres svedige og ildelugtende træningstøj - så allerede fra morgenstunden stod det klart at det ville blive en står dag. Vi gik i bilerne og kærte til Skærbækcenteret, hvor programmer sagde “fysisk træning”. Vægtcenteret blev straffet hårdt og vi sluttede af med en fælles cardio-baseret cirkeltræning, hvor AP(Anders Petersen, red.) fik vist, at han stadig kan være med på den fysiske del. Skærbækcenteret stod for at tanke batterierne op igen og det gjorde de med bravour med en klassisk dansk frokost.

Da vi kom tilbage til Rømø, smuttede truppen i wellness og nød de fine faciliteter hos Enjoy Resort Rømø. Dagens nok vigtigste begivenhed fulgte efter wellness. En fodboldturnering på multibanen. 3 vs 3. 4 kampe per hold. 5 minutter per kamp. En drabelig omgang. Flere spillere viste, at det ikke kun er med hænderne de kan trylle. Mest overraskende var det dog, at holdets fys, Anders, for første gang sin KIF-karriere udviste storspil og løb med fidusbamsen. Efter sådanne kampe med intensitet der kunne minde om en Champions League finale, gik madhold 2 igang. Troels havde sat sig selv i spidsen for holdet og piskede de andre frem mod en gastronomisk oplevelse. Et flot og yderst velsmagende måltid mad blev skabt. Det nåede ikke helt madoplevelsen fra dagen før, men det hænger vi os ikke for meget i.

Der blev ikke tid til at slå mave i denne omgang, vi skulle nemlig i bilerne - et nyt slag skulle udkæmpes. Fodboldgolf. Det fik, ikke overraskende, følelser op i spillerne. Bold og fod var ikke altid helt enige. Sjovt var det dog. Truppens nyeste erhvervelse, Kristoffer, løb med sejren. Der går rygter om snyd, men heller ikke det behøver vi at hænge os for meget i. GPS’en blev igen indstillet til Rømø. En sjov dag, hvor bølgerne til tider gik højt spillerne i mellem gik på hæld. Godnat."

Fredag: Andreas Toudahl

"Fredag var sidste dag og der var kun 3 timers aktiviteter denne sidste dag.

Den stod på møde om morgenen, hvor vi talte værdier, relationer, spilkoncept og vigtigheden af at “fundamentet” skal vores grundsten.

Efterfølgende trænede vi i hallen i Skærbæk Centret, inden spillerne sluttede af med intervalløb i 30 graders varme.

På trods af varmen udviser spillerne en stor vilje og energi til at investere i de hårde løb på løbebanen.

Nå jeg kigger tilbage på disse dage sammen har det været rigtig fint at være samlet - få spillet, trænet, løbe og styrket, men ikke mindst at være sammen uden for banen og lære hinanden at kende"