Arkiv

KIF tager pokalkamp alvorligt


En pokalkamp mellem et ligahold og et hold, som netop er rykket ned i 2. division bør almindeligvis på forhånd være en affære, hvor ligaholdet stiller op som storfavorit.

Men det får ikke KIF-træner Andreas Toudahl til at undervurdere KIF’s modstander, Odder Håndbold, når KIF’erne fredag klokken 19.00 i Odder Spektrum stiller op til sæsonens første tællende kamp. Andreas Toudahl har en fortid som assistenttræner i Odder Håndbold, og så sent som i sidste uge så han én af sin tidligere klubs træningskampe, da Odder mødte 1. divisionsholdet Skovbakken og her tabte med et enkelt mål.

"Odder har efter nedrykningen mistet et par profiler, men til gengæld har de et fint homogent hold, som er et godt kollektiv. Vi tager denne kamp yderst alvorligt. Det er et hold, som vi skal kunne slå, men Odder har et hold med nogle talentfulde gutter, og vi skal bruge denne kamp til både at få skærpet vores eget spil og til at komme videre til 1/8-finalen i pokalturneringen. Når man som os ikke skal spille Europa Cup er pokalturneringen vejen til at få nogle ekstra kampe, så derfor er det en kamp vi tager meget seriøst." siger Andreas Toudahl.

Efter nogle gode træninger og sejre i de første træningskampe er lysten til at komme i gang med de kampe, som tæller noget stor i KIF-lejren.

"Jeg fornemmer, at der hos alle i truppen er en stor lyst til for alvor at komme i gang, og for os er det en vigtig gulerod, at vi kan spille os videre i pokalturneringen." siger Andreas Toudahl.

KIF Koldings fanklub, Den Gyldne Hånd, har fået tildelt et antal billetter til pokalkampen på fredag aften, og det betyder altså, at KIF’erne som altid på udebane også kan forvente at få hørbar og synlig opbakning til denne kamp.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding