Arkiv

KIF Kolding er klar til 1/8-finalen i Santander Cup

KIF Koldings mandlige ligahold er klar til ottendedelsfinalen i pokalturneringen, Santander Cup efter at holdet fredag aften vandt med 27-20 over Odder Håndbold, som i den kommende sæson skal spille i 2. division.

Som KIF-træner Andreas Toudahl allerede havde forudsagt før pokalkampen var det for KIF’erne ikke bare en opgave, som skulle overstås. Det godt kæmpende og spillende hjemmehold fulgte med til stillingen 7-7 efter 12 minutters spil. Og ved pausen var KIF-føringen heller ikke større end 15-12.

-Vi får egentlig en fin start på kampen, men der er nogle små ting, som ikke fungerer optimalt – det gælder både de forsvarsmæssige relationer, som ikke er helt på plads og forskellige sekvenser i angrebsspillet. Så derfor kunne et fint spillende Odder-hold følge med et langt stykke ad vejen i 1. halvleg, konstaterer Andreas Toudahl.

Fra 2. halvlegs start strammede KIF’erne op, og efter 41 minutters spil var føringen udbygget til 20-14 i KIF-favør. Og føringen blev yderligere udbygget, så KIF’erne fire minutter før tid førte med ni mål – 27-18. Hjemmeholdet fik lov til at score de sidste to mål, så det endte med en KIF-sejr på 27-20.

Andreas Toudahl fik brugt alle spillere i KIF-truppen, og der var også plads til at give debut til 3. divisionsspilleren Simon Lindved og de to U19-spillere Andreas Elbæk og Frederik Weber, så det var alt i alt en fin aften set med KIF-øjne.

Sejren betyder som nævnt, at KIF er klar til 1/8-finalen i pokalturneringen. Hvem KIF skal møde afgøres ved lodtrækningen i næste uge. 1/8-finalen skal spilles senest den 30. august.

Vi har i skrivende stund – fredag aften – endnu ikke scoringstallene for KIF’s målscorere i kampen mod Odder.