Arkiv

KIF tabte tæt træningskamp


24-27 stod der tidligt mandag aften på lystavlen i det gamle KIF-Center, da KIF Kolding og Århus Håndbold havde afviklet deres indbyrdes træningskamp. For begge holds vedkommende var der dog et mål for meget på tavlen, men det ændrer ikke på, at KIF’erne tabte den tætte træningskamp med 23-26 efter, at holdet havde været i teten det meste af tiden og ført med 12-10 ved pausen.

Langt hen ad vejen stod KIF-forsvaret ganske godt, og KIF’erne havde held og dygtighed til at blokere for gæsternes forsøg på langskud udefra. Til gengæld var Århus Håndbold effektive i deres afslutninger fra både fløjen og stregen, og det manifesterede sig ikke mindst i de sidste syv-otte minutter af kampen. KIF’erne førte med 23-22, da der manglede seks minutter, men herefter havde KIF’erne meget svært ved at spille sig til kvalificerede afslutninger, da Århus gik frem i et offensivt og aggressivt forsvar. Og så scorede gæsterne kampens sidste fire mål, og sikrede sig altså en sejr på 26-23.

Kampen viste, at der fortsat er en del facetter i spillet, som KIF’erne skal arbejde med i de kommende uger frem til turneringsstarten. Individuelt var norske Thomas Boilesen igen fremtrædende for KIF. Han lavede syv mål, men blev også flere gange banket i gulvet. Han rejste sig heldigvis hver gang.

I fravær af KIF’s normale playmaker, Chris Jørgensen, spillede unge Kristoffer Vestergaard store dele af kampen som playmaker. Det gjorde den unge venstrehåndede KIF’erne ganske fornuftigt. Vestergaard er rap på fødderne, og han viste også flere gange et godt blik for stregspillerne.

I de første 50 minutter af kampen, hvor KIF’erne havde den nødvendige intensitet i forsvarsspillet var der også gode takter fra begge KIF-målmænd, Tim Winkler og islandske Ágúst Elí Björgvinsson, som tilsammen blev noteret for 16 redninger.

KIF’s målscorere:

Thomas Boilesen, 7, Kristoffer Vestergaard, 5, Alexander Morsten, 3, Peter Balling, Benjamin B. Pedersen og Andreas Væver, hver 2, Vetle Rønningen og Troels Ejby Jørgensen, hver 1 mål.

Topscorer for Århus Håndbold:

Rasmus Kier, 5 mål.

Ca. 100 tilskuere i KIF-Centret – hal 3 i Sydbank Arena.