Arkiv

KIF skal op imod GOG i 1/8-finale


KIF Kolding fik en heftig modstander, da der onsdag blev trukket lod til 1/8-finalerne i pokalturneringen. DM-sølvvinderne fra GOG bliver KIF's kommende modstander i kampen, hvor KIF'erne heldigvis har fordel af hjemmebane i Sydbank Arena.

Kampen skal spilles senest den 20. september.

KIF Kolding og GOG har i de senere år spillet adskillige tætte og heftige kampe mod hinanden - på samme vis som de to klubber i slutningen af 80'erne og 90'erne mødtes i adskillige DM- og pokalfinaler. Og derfor har der altid været en helt særlig atmosfære og aura over disse arvefjendeopgør mellem jyderne og fynboerne.

Til den kommende sæson er GOG blevet forstærket med landsholdsspillerne Morten Olsen og Anders Zachariassen, men har til gengæld sagt farvel til storskytten Lasse Møller, som nu spiller i Flensborg, ligesom GOG også er blevet svækket af, at den unge stærke skytte, Emil Lærke, har fået en alvorlig skade, som holder ham ude en stor del af sæsonen.

Det ændrer ikke på, at GOG helt sikkert kommer til Kolding med et særdeles slagkraftigt mandskab, når de to hold mødes i den kommende 1/8-finale i pokalturneringen, Santander Cup.

Omstændighederne vedrørende tilskuere vil der komme en officiel udmelding fra KIF Kolding, så snart dette er på plads.