Arkiv

KIF Kolding skriver med ungt talent fra Mors-Thy


U-landsholdets Nicolaj Jørgensen skifter i denne sæson til KIF Kolding på en 1 årig kontrakt.

Om skiftet siger Nicolaj:

- Jeg er utrolig glad og stolt over, at have tegnet min første ”professionelle kontrakt”. Jeg har fået et godt indtryk af klubben og ser KIF Kolding som det rigtige sted for mig. Samtidig synes jeg at vi har en spændende trup, med en god blanding af unge og erfarne spillere. Så nu må den længeventede sæson godt snart blive skudt i gang, lyder det fra Nicolaj

Andreas Toudahl udtaler: - Nicolaj er en ung og talentfuld bagspiller som vi har haft besøg af og mulighed for at se nærmere på. Nicolaj har et gjort et rigtig godt indtryk og jeg synes at hans kompetencer er et passende supplement til truppen. Vi er glade for og stolte over at endnu en talentfuld spiller vælger os, siger KIF-træneren.

Spørgsmål kan rettes til:

Cheftræner Andreas Toudahl på tlf. 28 55 39 55