Arkiv

KIF Kolding henter tidligere spiller til klubben


KIF Kolding har ny assistenttræner.

Torben Sørensen på 46 år og tidligere spiller i KIF Kolding (Sæson 1998- 1999) starter i klubben 1. september.

Om skiftet siger Torben:

- Jeg er glad og stolt over at få en mulighed at hjælpe til i KIF Kolding, og efter en del snakke med Andreas, så er jeg sikker på, at jeg kan bidrage, til de tanker han og holdet har. Da jeg selv har spillet i klubben for mange år siden, så ved jeg også, hvilke værdier klubben kæmpe for, ikke mindst for klubbens fan og sponsorer. Især opbakning fra klubbens fans, var meget tydeligt, da jeg var træner i Tønder, og kæmpede mod KIF Kolding om pladsen i ligaen, og der blev Sydbank Arena fyldt. Så grundlaget er altid stort i Kolding, og det skal vi som hold, kæmpe for at opnå. Selvom jeg først støder til holdet nu, så vil jeg gøre alt for indhente den tid og viden om holdet, som jeg er bagud.

Andreas Toudahl udtaler:

- Efter mange gode samtaler, er jeg overbevidst om at Torben både sportsligt og personligt vil passe godt ind på holdet og i klubben. Jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde og jeg er sikker på at Torben kommer til at være en stor gevinst for KIF Kolding, siger KIF-træneren.