Arkiv

Optakt KIF Kolding-Ribe-Esbjerg HH


KIF’s modstander i sæsonens første hjemmekamp, Ribe-Esbjerg HH, har i modsætning til mange af ligaens andre hold kun skiftet ud på et fåtal af pladserne.

Det er kontinuitet, som præger det vestjyske mandskab, som til gengæld har fået tilgang af den tidligere svenske landsholdsspiller, Jonas Larholm, som tidligere i en årrække var en særdeles stor profil i den danske liga, dels i Aalborg Håndbold, dels i TTH Holstebro.

I stedet for Tim Winkler, som nu er at finde i KIF-målet, har Ribe-Esbjerg hentet René Villadsen i Århus Håndbold, ligesom den store stærke stregspiller Besard Hakaj med en fortid i blandt andet Århus og Skanderborg er hentet til Vestjylland, hvor man i forvejen er godt besat med profiler på alle pladser.

Det gælder i bagkæden, hvor spillere som Nicolai Nygaard, Runar Karason, Daniel Ingason samt Gunnar Stein Jonsson borger for kvalitet. Det samme gør Miha Zvizej på stregen, Lasse Uth, Kasper Kvist og Mathias Jørgensen på fløjene samt ikke mindst erfarne Søren Rasmussen i målet.

"Det er altid specielt at møde sin gamle klub. Nu har jeg prøvet det et par gange, så min forberedelse til denne kamp er ikke anderledes end de andre kampe. Jeg glæder bare til at spille for de trofaste KIF fans, som bakker op i tykt og tyndt." fortæller den erfarne Tim Winkler

I sidste sæson havde KIF Kolding ganske godt fat i vestjyderne, da KIF’erne vandt herhjemme i Kolding og spillede uafgjort, da de to hold mødtes i Esbjerg. Men sidste sæson er som bekendt historie.

Nu gælder det dagens kamp, og her skal KIF’erne meget gerne have maksimal opbakning i denne vigtige hjemmekamp i Sydbank Arena. Så giv den hele armen og bak KIF-drengene op i alle 60 minutter.