Arkiv

INFORMATION FRA KIF KOLDING:


Kære alle fans Det er nu muligt at åbne dørene for mange flere tilskuere og det glæder os utrolig meget.

BILLETSALG: Den seneste uge og de næste par dage bliver der arbejdet på højtryk vedr. logistikken omkring hjemmekampene. Vi skal nok hurtigst muligt få formidlet information ud, så der ikke er tvivl om hvordan og hvorledes man skal agere hvis man ønsker billet til de kommende kampe. Uanset kan vi allerede nu garantere en plads til alle sæsonkortholdere og sponsorer.

Samtidig vil vi gerne rose de fans der har overværet kampene imod GOG og REHH, for jeres forståelse og respekt for de retningslinjer vi alle lever under på nuværende tidspunkt. Så der skal lyde et stort tak til jer alle fra KIF Kolding.. Den forståelse og respekt for vi nu endnu mere brug for, når vi skal vise regeringen at vi kan administrere op i mod 2500 tilskuere i Sydbank Arena.

NYE TRØJER: Der er en del fans der har købt sæsonkort med tilhørende spillertrøje. De er bestilt, dog er der en længere leverings periode på dem. Men I skal vide at I er ikke glemt og vi glæder os til at kunne udleverer dem til jer.

Pas på hinanden derude.

Med venlig hilsen KIF Kolding