Arkiv

Information fra KIF Kolding


Der er i denne tid mange uvisheder omkring hvordan vi udvælger de sæsonkortholdere der har adgang til hjemmekampene.

Det er ikke en nemt for os at skulle afvise vores fans, men vi har så vidt muligt forsøgt at gøre processen mest fair for alle.

Vi modtager dagligt henvendelser fra fans via telefon og mail og vi forsøger at besvare dem alle så fyldestgørende som muligt. Derfor vil vi nedenfor forsøge at forklare hvordan selve processen foregår.

Ved alle hjemmekampe vil alle sæsonkort deltage i lodtrækningen automatisk. Dog skal der også tages hensyn til hvilke fans der deltog i de sidste 2 kampe. Har man for eksempel deltaget i SønderjyskE kampen d. 21. september vil man ikke komme i betragtning til Fredericia kampen på mandag d. 28. september. Det er udelukkende kun fordi at vi har så mange sæsonkortholdere, og det kan vi ikke takke jer nok for.

Og grundet de mange sæsonkortholdere er det muligt at man går glip af 2 kampe i streg. Det er meget beklageligt at skulle ende i denne situation og vi er nødsaget til at acceptere, at der vil opstå utilfredshed herom.

Når det er sagt, så skal det siges at vi i samme ombæring hjertens gerne vil i dialog med de sæsonkortholdere der skulle føle sig overset eller forkert behandlet.

Nogle dage inden kampen vil man modtage en mail hvis man har fået billetter til den næste kamp. Vi forsøger at få den ud hurtigst muligt efter. Hvis man ikke har modtaget en mail 2 dage før er man desværre ikke blevet udtrukket. Der er derfor også vigtigt at man melder tilbage hvis man ikke kan deltage i kampen, så en anden fan kan få muligheden.

Udover ovenstående skal vi også tage hensyn til hvilke fans der har købt sæsonkort for at dele oplevelsen. Det forsøger vi selvfølgelig også at tilgodese.

Desværre er rammerne nu som de er og vi som elite sportsklub støtter op om de regler og retningslinjer der på tværs af klubberne bliver truffet ud fra rammerne som myndighederne sætter op.

Det indebærer samtidig at vi forventer det samme af vores fans i Sydbank Arena

Pas på hinanden derude.

Med venlig hilsen

KIF Kolding