Arkiv

KIF klar til heftigt lokalopgør mod Fredericia


Mandag aften klokken 20 lægger Sydbank Arena i Kolding halgulv til det, der formentlig bliver et heftigt lokalopgør, når KIF Koldings mandlige ligahold får besøg af Fredericia HK.

Det rødblusede Fredericia-mandskab er forud for denne sæson blevet forstærket med en række profiler som playmaker Nicolaj Nørager, højre back Anders Kragh Martinussen og den norske venstre back Mishels Liaba. Sidstnævnte har dog siddet uden for med en skade i holdets seneste kampe.

I denne uge hentede Fredericia så endnu en forstærkning, da holdet hentede den tidligere Skjern-, Tønder- og Ribe-Esbjerg-spiller, Rasmus Boysen, hjem fra norske Elverum, hvor han tilbragte for megen tid på bænken. Med Boysen håber Fredericia at forstærke holdets forsvar, som har været holdets svage led i sæsonens første fire ligakampe, hvor FHK’erne har sikret sig to point i den svære udekamp i Ringsted, men ellers tabt til BSH, Aarhus og Skjern.

KIF-træner Andreas Toudahl er forberedt på, at hans mandskab kommer på en opgave mandag aften, som er mindst lige så svær som opgaven sidste mandag, hvor Sønderjyske stod på den anden side af midterlinjen.

-Fredericia er blevet klart forstærket siden sidste sæson. Det er et hold med masser af profiler, og et hold som gerne vil spille hurtig og tempofyldt håndbold. Så vi skal være rigtig dygtige i vore returløb, og vi skal undgå tekniske fejl, sådan som vi langt hen ad vejen lykkedes med i kampen mod Sønderjyske, siger Andreas Toudahl.

Foruden de nye profiler på gæsternes hold råder de også over én af ligaens bedst playmakere, Kristian Stoklund Larsen, som sammen med spillere som Jakob Mikkelsen og fløjen Kasper Young hørte til de største profiler fra sidste sæsons FHK-mandskab.

Andreas Toudahl slår dog fast, at KIF’erne først og fremmest har fokus på deres eget spil, og i den sammenhæng er der næppe tvivl om, at KIF’erne lige som i sejren over Sønderjyske i mandags kommer til at veksle meget mellem at spille seks mod seks og spille syv mod seks. Den sidstnævnte variant af spillet lykkedes KIF’erne ganske godt med, da Sønderjyske blev besejret i mandags.

-Og så satser vi ellers på, at de 450 tilskuere, som vi desværre kun må lukke ind i hallen, er klar til at give den hele armen og bakke os op igen. I mandags mod Sønderjyske var tilskuerne en stor hjælp for os, lyder det med en klar opfordring fra Andreas Toudahl.

Kom i god tid inden kampstart klokken 20 mandag aften.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding