Arkiv

De brændte chancers aften i Gudme


KIF-træner Andreas Toudahl havde forud for mandag aftens ligakamp mellem GOG og KIF ønsket, at det blev en kamp, der blev spillet på KIF’s præmisser. Det ønske fik Toudahl ikke opfyldt, og så endte det med en sikker fynsk sejr på 32-21 efter 18-10 ved pausen.

For KIF blev det desværre de brændte chancers aften i Gudme. KIF’erne fik ellers en fin start og da Thomas Boilesen efter godt syv minutter med sit andet mål bragte KIF foran med 5-3 så det godt ud. Forinden havde en stærkt spillende Peter Balling scoret KIF’s første tre mål.

Det fynske hjemmehold fik dog hurtigt styr på kampen og scorede efterfølgende syv mål i træk – og så var stillingen på 3-5 vendt til en GOG-føring på 10-5. KIF holdt en næsten ti minutter lang scoringspause i en periode, hvor KIF’erne spillede sig frem til fine chancer, men islandske Viktor Gisli Halgrimsson i det fynske mål var i den periode en levende mur, og det hele blev heller ikke bedre af, at islændingen i første halvleg også snuppede tre KIF-straffekast.

I den anden ende satte GOG turboen på, og det betød at KIF’erne aldrig for alvor fik det etablerede forsvar op at stå. Så udbyggede GOG føringen, så der stod 18-10 ved pausen. Dermed skulle man set med KIF-briller være mere end almindelig optimist for at tro på, at gæsterne igen kunne skabe spænding om resultatet.

Det skete da heller ikke, men til KIF’ernes ros skal fremhæves, at spillerne blev ved med at fighte for sagen. I store dele af anden halvleg blev der byttet mål, og skal vi fremhæve et par positive momenter ved KIF’ernes indsats er det værd at nævne, at KIF’s stærke norske forsvarsklippe, Vetle Rønningen, scorede tre langskudsmål i anden halvleg. Unge Nikolaj Jørgensen kom også ind og fik godt med spilletid og lavede tre fine mål. Tim Winkler snuppede et fynsk straffekast, og som nævnt leverede Peter Balling og Thomas Boilesen i første halvleg en solid indsats rent angrebsmæssigt. De to KIF-profiler fik et hvil på bænken i store dele af anden halvleg, hvor KIF-trænerduoen Andreas Toudahl og Torben Sørensen gav spilletid til hele truppen.

For KIF’erne er der ingen grund til at hænge med mulen. GOG er et tophold – der er KIF ikke endnu. Og KIF’erne skal nu forberede sig til en ny vigtig hjemmekamp mod et andet tophold, Bjerringbro-Silkeborg, som kommer til Sydbank Arena nu på fredag aften. Dem havde KIF’erne gode erfaringer med i sidste sæson, og lad os håbe at KIF’erne kan hive sig op til en ny superkamp på hjemmebane på fredag!

Matchfakta:

GOG-KIF: 32-21 (18-10)

Målscorere:

GOG: Simon Pytlick og Emil Jakobsen, begge 6, Kasper Kildelund, 4, Morten Olsen, Mathias Gidsel og Emil Madsen, hver 3, Oliver Wosniak, 2, Anders Zachariassen, Lucas Garsdal, Oscar Bergendahl, Frederik Clausen og Emil La Cour Andersen, hver 1 mål.

KIF: Peter Balling, 5, Thomas Boilesen, 4, Vetle Rønningen og Nikolaj Jørgensen, hver 3, Chris Jørgensen, 2, Andreas Flodman, Troels Ejby Jørgensen, Andreas Væver og Alexander Morsten, hver 1 mål.

Udvisninger:

GOG: 3

KIF: 4

Rødt kort: Benjamin B. Pedersen, KIF

399 tilskuere i Gudme