Arkiv

Stor udfordring venter KIF fredag aften
Kampprogrammet i Primo Tours Ligaen er tætpakket, og allerede fredag aften venter der KIF Koldings mandlige ligahold en ny stor udfordring, når KIF’erne får besøg af én af titelaspiranterne, Bjerringbro-Silkeborg.

Kampen mellem de to hold fløjtes i gang klokken 20.00, og den kan ses live på TV 2 Sport, hvilket forhåbentlig er en trøst for de mange KIF-fans, som lige nu ikke har mulighed for at komme i hallen som følge af de kraftige begrænsninger corona-restriktionerne lige nu sætter.

KIF-træner Andreas Toudahl er forberedt på, at hans mandskab kan se frem til en vanskelig kamp fredag aften.

-BSH har et klassemandskab og et hold, som har internationalt snit over sig. Men det er også et hold, som her i starten af sæsonen har vist momenter af svagheder, og kan vi være skarpe nok til at udnytte dem kan vi forhåbentlig give dem kamp til stregen, lyder forhåbningen fra Andreas Toudahl.

Hans eget mandskab spillede som bekendt mandag aften mod GOG og tabte her med 31-22 efter en kamp, hvor KIF’erne brændte for mange oplagte chancer og så gav gode muligheder for GOG’s kontramaskine. Og aftenen efter – tirsdag – tabte BSH så lidt overraskende med 28-33 hjemme mod TTH Holstebro efter en kamp, hvor BSH’ernes normalt bomstærke forsvar aldrig kom i omdrejninger, og hvor Sebastian Skube også var den eneste spiller i angrebet, som for alvor havde tur i den.

BSH har til denne sæson oprustet kraftigt og hentet René Toft Hansen og Alexander Lynggaard til at supplere Jesper Nøddesbo på stregen. Den svenske bagspiller William Bogojevic og den norske fløj Aksel Horgen er også kommet til den i forvejen stærke trup, og det samme er den svenske klassemålmand Johan Sjöstrand, som dog sammen med Kasper Larsen ikke havde nogen stor aften tirsdag, da BSH blev slået af TTH Holstebro. Hvilket også var en konsekvens af, at BSH’s forsvarsspil ikke var på det normalt høje niveau.

Andreas Toudahl er forberedt på en hård kamp mod det stærkt besatte BSH-mandskab.

-BSH er meget mere end Sebastian Skube. Hvis spillere som Nikolaj Øris og Jacob Lassen først får tur i den er de svære at have med at gøre. Bojegovic var ikke med mod TTH. Han er også en spiller, som kan gøre livet surt for ethvert forsvar, og så har de tre klasse stregspillere og dygtige fløje. Men vi har forberedt os godt på dem, og kan vi presse deres afslutninger ud i de zoner, hvor det gør det nemmere for vore målmænd er vi nået langt. Vi har set, at vores topniveau er højt, og vi ved at vi skal spille op til vores bedste for at presse et godt hold som BSH, slår Andreas Toudahl fast.

Til de 450 KIF-fans, som kommer i hallen fredag aften skal vi så slutte med opfordringen til at give den fuld gas, så vi forhåbentlig kan fortsætte den fine hjemmebane-statistik i ligaen, som vi har oplevet i sæsonens første tre hjemmekampe i ligaen. Bak KIF-drengene op – og gør det i alle 60 minutter!