Arkiv

Christian Hjermind er ny direktør i KIF Kolding – Andreas Toudahl fortsætter som træner i de kommend


Med ansættelsen af den tidligere topspiller Christian Hjermind som ny direktør for KIF Kolding – og med forlængelsen af klubbens nuværende cheftræner, Andreas Toudahls kontrakt for de kommende tre sæsoner sender den nye bestyrelse for KIF Håndbold Elite A/S et signal om, at man har en stærk tro på en fremtid i toppen af dansk klubhåndbold.


47-årige Christian Hjermind har en lang og flot klub- og landsholdskarriere bag sig, og uden for håndboldbanen er Hjermind uddannet markedsføringsøkonom, ligesom han har en HD i organisation og ledelse. Fra 2009 til 2010 var han ansat som salgs- og netværksansvarlig i KIF Håndbold Elite A/S, og i de efterfølgende ti år har han drevet selvstændig virksomhed i Kolding med fokus på coaching og etablering af netværk for erhvervsledere.


Gunnar Fogt, formand for bestyrelsen i KIF Håndbold Elite A/S slår fast, at Christian Hjermind er en mand med den optimale profil for KIF Kolding.

-Som tidligere spiller kender han klubben indefra. Han er tidligere landsholdsspiller, og han har spillet mange år i udlandet, så på den måde kender han håndboldverdenen. Han har i ti år drevet selvstændig virksomhed i Kolding, og han har et stort netværk i byen og området, som han kender indgående, understreger Gunnar Fogt.


Christian Hjermind glæder sig til udfordringerne som direktør for KIF Håndbold Elite A/S – både i forhold til sporten og til udfordringerne med at skabe økonomi og opbakning til klubben.

-Jeg har i alle årene haft en tæt forbindelse til håndbolden. Jeg har været formand for eliteudvalget i Dansk Håndbold Forbund, jeg har haft tætte relationer til en række landsholdsspillere og til ledelsen på landsholdet. Men jeg har også i seks-syv år været ungdomstræner i Nr. Bjært/Strandhuse Idrætsforening. Så jeg er også et foreningsmenneske. I mit kommende virke i KIF Kolding skal vi også have stor fokus på samarbejdet med moderklubben i KIF, siger Christian Hjermind og slår fast, at han har en stor passion for håndbolden.


Men samtidig skal han også i høj grad have fokus på sponsorerne, samarbejdspartnerne og de frivillige, som er en vigtig forudsætning for at kunne drive en håndboldklub i toppen af dansk håndbold.

-Jeg har et stort netværk i det lokale erhvervsliv og i Kolding og omegn. Jeg har også gode relationer inden for agentverdenen, som er en forudsætning or at kunne rekruttere nye spillere til klubben. Jeg mener, at vi i KIF Kolding efter en turbulent periode nu har mulighed for at kigge fremad, og jeg ser min ansættelse som direktør i et længerevarende perspektiv, hvor vi ikke kan bringe klubben tilbage til toppen af dansk håndbold hverken i denne eller næste sæson – men over en periode på tre-fem år, slår han fast.


Formand for KIF Håndbold Elite A/S, Gunnar Fogt, mener at der med ansættelsen af Christian Hjermind og med forlængelsen af Andreas Toudahls kontrakt i de kommende tre sæsoner, er basis for, at klubben bevæger sig nogle skridt videre.


Andreas Toudahl glæder sig over udsigten til at stå i spidsen for KIF Koldings ligahold i de kommende tre sæsoner.

-Jeg er glad for og stolt over at få muligheden for sammen med Christian Hjermind, de ansatte i klubben, bestyrelsen og spillerne at kunne fortsætte den rejse vi har påbegyndt. Med fortsat hårdt arbejde og dygtighed kan vi forhåbentlig lægge lag på i de kommende år. Klubben har været igennem en økonomisk turn around og de tidligere bestyrelser har arbejdet hårdt for, at vi er kommet hertil. Det arbejde er den nye bestyrelse klar til at fortsætte, og for mig er det en stor inspiration at være omgivet af dedikerede folk. Samtidig har spillerne på banen under ret svære vilkår præsteret rigtig godt, og det giver mig en stor tro på, at vi i de kommende år kan bygge videre på det vi er i gang med i KIF Kolding, siger Andreas Toudahl.


Kommentarer til følgende pressemeddelelse kan hentes hos:

Formand for KIF Håndbold Elite A/S, Gunnar Fogt, tlf. 28 87 87 12

Direktør KIF Kolding, Christian Hjermind, tlf. 61 78 80 81

Cheftræner Andreas Toudahl, tlf. 28 55 39 55