Arkiv

Hård opgave i vente for KIF i det nordvestjyske


KIF Koldings mandlige ligahold skal onsdag aften på en hård opgave, når holdet skal en tur til Lemvig for her at møde de lokale håndboldhelte, Lemvig-Thyborøn Håndbold.


Godt nok ligger Lemvig-Thyborøn lige nu på ligaens sidsteplads med blot to point i sæsonens første 13 kampe, men holdet har flere gange i denne sæson vist, at de kan spille lige op – også med de bedste mandskaber i HTH-ligaen. Senest i lørdags, da nordvestjyderne spillede en helt lige kamp mod GOG, men endte med at tabe med 26-28 efter en kamp, som først blev afgjort i de sidste minutter.


For KIF’erne gælder det om at tage arbejdshandskerne på og lige lægge nogle procenter på i forsvaret i forhold til den seneste kamp – lørdagens kamp mod de danske mestre fra Aalborg. I den kamp leverede KIF’erne en godkendt kamp i angrebet, men hvis spillerne lige kan lægge lidt ekstra til i forsvaret, er alle betingelser til stede for, at KIF’erne kan få et godt resultat med hjem fra Lemvig.


Lemvig-Thyborøn er kendt som et ”krigerhold”, der slås til sidste minut. I bagkæden har nordvestjyderne stærke skytter, som Mark Nikolajsen – som scorede ti mål mod GOG – Jonas Langerhuus, Thomas Damgaard og Rasmus Porup. På fløjene har de træfsikre spillere i Jesper Kokholm og Frederik Iversen på hver sin fløj, og på stregen og i forsvaret har de en mand, som altid er garant for hård fight i den tidligere Skjern- og Midtjylland-spiller, Jacob Østergaard.


Så KIF’erne kan se frem til at skulle fighte om hver en bold for at få gevinst med hjem fra Lemvig. Kampen fløjtes i gang klokken 18.30, og TV2 Sport er på pletten med livetransmission fra denne vigtige ligakamp.