Arkiv

KIF klar til Skanderborg i årets sidste kamp


2020 har været et begivenhedsrigt år for KIF Kolding, og tirsdag aften lægger Sydbank Arena i Kolding så halgulv til årets sidste ligakamp, når KIF Kolding tager imod Skanderborg i en kamp, som set med KIF-øjne meget gerne må give to point.


De to hold ligger side om side i tabellen, med KIF et mulehår (et point) foran midtjyderne, som har hentet 16 point i sæsonens første 17 kampe.

KIF’erne ærgrede sig over, at de i lørdags ikke fik point med fra udekampen mod Sønderjyske, mens tirsdagens gæster fra Skanderborg til gengæld fik stoppet en stime på seks ligakampe uden sejre, da holdet i sidste uge leverede en stærk indsats og hjemme slog TTH med 30-27.


Den tv-transmitterede kamp så KIF-træner Andreas Toudahl også, og her kunne han blandt andet se Skanderborgs unge playmaker, Thomas Arnoldsen, højre back Mathias Bitsch og højre fløj Mike Haack i de dominerende roller, mens nogle af midtjydernes normale profiler, Cornelius Kragh, Morten Balling og Marcus Mørk spillede lidt mindre fremtrædende roller i den sejr.

-Og det viser bare, at Skanderborg råder over et hold med stor bredde og kvalitet. De har også stærke stregspillere og dygtige fløje, så vi ved at vi skal være klar til at omstille os. De er ikke afhængige af en eller to spillere, men har mange spillere, som på dagen kan gå ind og være afgørende, konstaterer Andreas Toudahl.


KIF har dog tidligere i denne sæson haft en succesoplevelse imod Skanderborg. Det var den 14. oktober, da KIF’erne hentede den første af foreløbig fire sejre på udebane, da KIF vandt med 29-25 i kampen i Fælleden i Skanderborg.

-Her spillede vi vores måske bedste forsvarskamp i denne sæson, og det er også recepten for os igen tirsdag aften i Kolding, at vi skal være uhyre koncentrerede i vores base i 6-0 forsvaret. Så har vi muligheden for at lave et godt resultat, lyder det forhåbningsfuldt fra Andreas Toudahl.


Corona-restriktionerne lige nu gør som bekendt, at der ikke må være nogen tilskuere til tirsdagens kamp. Det er vi i KIF Kolding uhyre kede af, men har du TV2 Play har du mulighed for at streame kampen, ligesom TV2 Sport viser kampen mellem KIF Kolding og Skanderborg Håndbold som hovedkamp af de tre ligakampe, som har kampstart klokken 20.30. Samtidig vises uddrag fra de to andre ligakampe, som spilles på samme tidspunkt: Ribe/Esbjerg-Mors/Thy samt TTH Holstebro mod Fredericia.

Endelig kan du også se fuld live-opdatering fra alle ligakampe tirsdag på www.tophaandbold.dk – eller app’en af samme navn.


Samtidig vil vi fra KIF Koldings side også sige glædelig jul til alle, som har bakket klubben op i et svært år – 2020. Vi siger tak til sponsorer, frivillige, fans, tilskuere, samarbejdspartnere og alle andre, som har givet mange hjælpende hænder med i et år, som har budt på mange udfordringer – for KIF Kolding såvel som for de fleste andre danske eliteklubber!