Arkiv

KIF’s Peter Balling er ligaens mest effektive spiller


KIF Koldings højre back, Peter Balling, har i sæsonens første 11 ligakampe spillet fremragende og været en væsentlig årsag til, at KIF Kolding lige nu ligger på en ottendeplads med ti point for de første 11 kampe.


Af de tørre tal i statistikken, som gøres op på Divisionsforeningens hjemmeside www.tophaandbold.dk kan man også se, at Peter Balling lige nu kan betegnes som ligaens bedste og mest effektive spiller. Peter Balling ligger således på førstepladsen på den såkaldte MEP-liste, som omregnes i point for at være den mest effektive spiller. Det sker på baggrund af, at man medregner scorede mål og antallet af assist til medspillerne.

Peter Balling har i sæsonens første 11 kampe leveret 49 assist til medspillerne og er dermed helt i top på denne liste.

Derudover har Peter Balling selv scoret 62 mål og er dermed nummer fem på topscorerlisten i ligaen.


Omregnet i point har Peter Balling 45,09 point, og han fører dermed listen over de mest effektive spillere foran Morten Hempel Jensen, TMS Ringsted, med 39,96 point og Emil Jakobsen, GOG med 39,39 point.

Peter Balling er også i denne uge – for anden uge i træk – med på rundens hold i 11. spillerunde i ligaen. I sidste spillerunde var Peter Balling på rundens hold sammen med holdkammeraten fra KIF, Andreas Flodman.