Arkiv

Svær opgave mandag aften for KIF i "udsolgt" Sydbank Arena.


KIF Koldings mandlige ligahold skal efter tre ugers kamppause igen i kamp mandag aften klokken 20.00, hvor KIF-drengene tager imod TTH Holstebro i Sydbank Arena.


På forhånd kan man konstatere, at det er en svær – men langt fra umulig – opgave for KIF mod et nordvestjysk mandskab, som i de senere år har haft fast placering i top fem i ligaen.


KIF-træner Andreas Toudahl har da også stor respekt for TTH.

-De er et tophold med profiler på alle pladser, og de har spillere med store individuelle kvaliteter. For os har temaet forud for kampen først og fremmest været, at vi skal have vores defensiv op på allerhøjeste niveau, og så skal vi gerne have deres stærke skytter ud i nogle positioner, som giver vore målmænd de bedst mulige betingelser for at have de redninger, som er nødvendige for, at vi kan få et godt resultat, siger Andreas Toudahl.


TTH Holstebro har ikke kun nogle stærke skytter i spillere som Aron Mensing, Kay Smits og Johan Meklenborg. Vestjyderne har også en giftig kontrafase – ikke mindst med Magnus Bramming som hurtigløber og en sikker afslutter, så for at dæmme op for TTH’s hurtigløbere skal KIF-spillerne spille med stor omtanke i angrebet og samtidig undgå for mange tekniske fejl.


Andreas Toudahl fortæller, at KIF-truppen har brugt de tre uger uden ligakampe til en god blanding af at restituere og samtidig lave fysiske test og optimere formen.

-Og de seneste otte-ti dage har vi så haft fokus på den håndboldmæssige del og de seneste dage selvfølgelig med fokus på de spillemæssige udfordringer, der venter os mod TTH, siger han.


-Vi glæder os til at være tilbage i Sydbank Arena, hvor vi i denne sæson har spillet mange gode kampe – også mod ligaens bedste hold. Vi har haft en fantastisk god opbakning fra de godt 400 tilskuere, som har været tilladt i hallen, og vi satser på, at publikum igen er på mærkerne og bakker os op i alle 60 minutter, når vi møder TTH, lyder det fra KIF-træneren.


Så den opfordring er hermed givet videre: lav noget larm for KIF Kolding mandag aften i Sydbank Arena – i alle 60 minutter!