Arkiv

Tæt opgør i vente mandag i Aarhus


Det er to hold, som ligger side om side i tabellen, som mandag aften mødes i Ceres Arena i Aarhus. KIF tager til Smilets by med otte point på niendepladsen for her at møde Aarhus Håndbold, som ligger en plads under KIF med seks point efter de første otte spillerunder i ligaen.


KIF-træner Andreas Toudahl forventer også en tæt kamp mod et hjemmehold, som forud for denne sæson har skiftet endnu mere ud en KIF på de vitale pladser på holdet. Blandt andet er hele bagkæden hos Aarhus skiftet ud, og Toudahl slår fast, at det er stærke spillere midtjyderne har hentet i stedet for profiler som Nikolaj Læsø, Anders Kragh Martinussen og Torben Petersen.


-Det er dygtige spillere Aarhus har hentet. Svenske August Wiger er som playmaker holdets omdrejningspunkt i angrebet, og så har de hentet en meget hårdtskydende venstre back i den norske landsholdsspiller, William Aar. Det er et par af profilerne, men derudover har de hentet profiler som Frederik Børm og Jesper Dahl, og på fløjene dygtige spillere i Lasse Nikolajsen og Rasmus Kier, konstaterer Andreas Toudahl.


Han er ikke i tvivl om, at hvis hans hold skal have succes mandag aften i Aarhus skal recepten fra den seneste udekamp – sejren i sidste uge i Skanderborg – findes frem. Her var KIF’erne dygtige til at komme hjem og stå seks mod seks i forsvaret, og så havde KIF’erne også succes med på skift at spille seks mod seks og syv mod seks i angrebet – og samtidig spille med få tekniske fejl. Mandag aften skal KIF’erne forsøge at finde samme recept frem.


Til denne kamp kan KIF’erne desværre ikke få opbakning fra medrejsende fans – som følge af corona-restriktionerne. Men heldigvis viser TV2 Sport kampen live mandag med kampstart klokken 20.00. Så bak KIF-drengene op hjemme bag skærmen.