Arkiv

To formstærke mandskaber mødes i Sønderborg


Det er to formstærke mandskaber, som lørdag med kampstart klokken 14 mødes i en tilskuertom Skansen i Sønderborg, når Sønderjyske tager imod KIF Kolding.

I de seneste fem spillerunder i HTH ligaen har hjemmeholdet hentet otte point efter fire sejre og ét nederlag. I lige så mange kampe har KIF-drengene hentet syv point efter blandt andet sejre i de tre seneste kampe mod Lemvig, Ribe-Esbjerg og Mors-Thy.


KIF-træner Andreas Toudahl er forberedt på, at hans mandskab lørdag eftermiddag kommer til at møde et stærkt sønderjysk mandskab, som er et hold med mange store profiler og et hold med stor fysisk styrke.

-De har nogle meget store drenge i Morten Bjørnshauge og Frederik Ladefoged i forsvaret og på stregen. Dem skal vi ikke ind og slås med. Og så har de profiler som Thomas Mogensen, Marcus Dahlin, Jon Andersen og senest har de hentet endnu en to meter mand i Norge i venstre back, Kristian Stranden. For os gælder det om, at vi skal spille meget tålmodigt, være gode i løbene mellem felterne, og så skal vi prøve at spille smartere end dem. Så har vi nogle muligheder, mener Andreas Toudahl.


Det er første gang siden den 7. marts i år, hvor KIF spillede på udebane mod GOG, at KIF’erne skal ud i en kamp helt uden tilskuere.

-Og det er selvfølgelig ærgerligt, at vi på lørdag i Skansen skal spille uden tilskuere. Jeg har selv haft hallen som hjemmebane, og der plejer altid at være en fed stemning. Vi synes altid det er sjovt at spille i en hal, hvor der er gang i den. Men nu er det sådan det er – det er vilkårene, og så skal vi bare selv være fokuserede og skarpe på det vi er der for, understreger Andreas Toudahl.


Kampen lørdag eftermiddag er rykket en time frem i forhold til det oprindelige spilletidspunkt. Det betyder, at kampen fløjtes i gang klokken 14.00. Sønderjyske livestreamer kampen på klubbens facebookside, så her kan man følge med direkte fra Sønderborg.

KIF Kolding
Ambolten 2-6
6000 Kolding

#vikæmperforkolding