Solid KIF-pokalsejr i det nordjyske

Af Ole Maass

Spillerne på KIF Koldings mandlige ligahold leverede tirsdag aften i Aars en koncentreret indsats, da holdet var på besøg hos Aars Håndboldklub for at spille kampen i pokalturneringens femte runde.

Den koncentrerede indsats resulterede i en KIF-sejr på 39-16 efter en KIF-føring på 21-10, og efter kampen var KIF-træner godt tilfreds med både indsatsen og resultatet.

-Det var en rigtig fin kamp, hvor vi sætter os på tingene fra start. Spillerne var fokuserede, og vi leverer en fin forsvarsindsats og får i angrebet fordelt spilletiden på mange spillere. Nogle af de spillere, som normalt ikke får så meget spilletid fik i aften meget tid på banen, og de leverede en fin kamp, understreger Kristian Kristensen.

-Samtidig brugte vi også kampen til at øve nogle af de spilsystemer vi skal bruge nu, hvor Sander Øverjordet ikke er til rådighed, så alt i alt var det en fin aften, hvor spillerne var meget fokuserede, siger Kristian Kristensen.

Han glæder sig samtidig over, at værterne fra Aars Håndboldklub havde lavet et fint arrangement med mange tilskuere, ligesom der også var grund til at glæde sig over, at KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd også var stærkt repræsenteret med en god flok medlevende KIF-fans.

I øvrigt er det anden gang på fire år KIF gæster Aars Håndboldklub. I 2019 vandt KIF en pokalkamp mod nordjyderne med 40-27.

Aftenens pokalkamp betyder, at KIF'erne er klar til sjette runde i pokalturneringen. En kamp, som skal spilles inden sommerferien.

KIF's målscorere:

Erik Toft, 7, Vetle Rønningen, 6, Nicolai Snogdal, 5, Bjarke Christensen, 4, Anders Beuschau, Thomas Boilesen, Steven Plucnar og Peter Lund, hver 3 mål, Benjamin Pedersen og Andreas Elbæk, hver to mål, Jens Svane og Viktor Nevers, hver 1 mål.

Redningsprocenter:

Tim Winkler: 7/17 (41 procent i 1. halvleg), Rasmus Døssing:  8/14 (62 procent i 2. halvleg).